Jag orkar inte skolan imorgon men det är Wallander om tjugo minuter (y)

Om en halvtimme blir det söndags-wallander-tittande, som jag brukar säga, eftersom det alltid går en wallander varje söndag. Idag så äre ''afrikanen'', och det är helt as bra, för det är den av dom gamla filmerna jag inte sett, great.





Tänkte också meddela er att jag absolut inte har någon lust att gå till skolan imorgon. Men visst det ska ju bli as kul att träffa vännerna igen och så, men jag orkar inte med allt pluggande! :( Det suger rättare sagt.

Nej nu ska jag gå och tjura i ett hörn. Jag finns på mobilen tills Wallander är slut, brukar oftast inte kunna kolla på Wallander utan att smsa med någon, ibland kan det ju vara lite för läskigt :(
Och då brukar jag ha den perfekta sms ''vännen''.
Nu vart ni nyfikna va? But it's a secret!

Typiskt mig

Förlåt för en ny header IGEN, men jag var inte riktigt nöjd med den andra. Nu ska jag inte byta på ett tag! Lovar. HIHIHIHI (a)

Platt - krus - locktänger



Som jag berättade för er för någon vecka sedan så har ju min plattång gått sönder, därför måste jag köpa en ny.
Min syster och jag delade på en krustång, men sen när hon flyttade så tog hon med sig den, för att hon använde den mest, därför måste jag köpa en ny.
Min locktång fick jag från Larssan för ungefär 3-4 år sedan, spärren har gått sönder och då går det knappt att locka, därför måste jag köpa en ny.

Allting tillsammans kommer kosta 1147:- , då blir det faktiskt ganska billigt med tanke på att man får tre stycken! Problemet är att jag inte har dom dära pengarna... än. Men som den här månaden, så skulle jag kunna ha råd med plattången och locktången, då behöver jag inte köpa krustången för än nästa månad, smart! :D


På smällen

As bra film som jag och min kusin kollade på igår. Ganska gammal film men som jag aldrig hade sett förut, men jag rekommenderar den verkligen! :)


♥♥♥♥♥
den får fem av fem hjärtan! haha :)


Förlåt för världens sämsta uppdatering

Hej bloggen och alla läsare!

Det har varit tomt med uppdatering på nästan hela lovet.. Förlåt för det, men jag har haft massor att göra, har helt enkelt inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Och jag tror det är därför det kallas sportlov, man ska inte sitta och hänga framför datorn, utan man ska ut och sporta, haha smart (y) Inte för att jag gjorde precis det, men aa jag har iallafall varit ute en hel del! Iallafall så kom min syster hit i måndags, så då umgicks jag med henne och vi pratade och hade kul. I onsdags så åkte vi in till Nyköping, för min syster ville så gärna köpa ett par leggings inne på gina, och som tur var så var jag med och hittade dom åt henne! Sånn tur. Jag köpte bara en shorta och ett par jeans, hade egentligen inte tänkt att köpa något men jag kan nog inte gå på stan utan att inte handla något.. Hehe. I fredagskväll kom min kusin hit, då pratade vi om massor och hade jätte roligt. Igår så gick jag, min kusin, syster, Johan och mamma till ''long'' och åt där. Sen gick vi upp till mormor och morfar en snabbis och hälsade på. Och så idag så åkte min syster och Johan hem vid ungefär ett och sen vid två så åkte också min kusin hem. Och nu så måste jag verkligen plugga. Jag orkar inte... Men jag kom på igår att jag har ett tyska prov på onsdag, som jag absolut inte har pluggat till. Smart. Jag som lovade Helena att börja plugga tidigt till detta prov. Och sen har jag även en so inlämningsuppgift som senast ska vara inne nästa söndag. Så det är nog bäst att börja med den också.. -.- Nej men nu ska jag inte skriva allt för mycket, som jag redan gjort... Haha.
Men om två dagar kommer Sara hem! Jag har massor att berätta till henne :o


så var det det dära med pluggandet också...


haha, för att vi är så söta :)


tjuulelulu

susanne: plattar håret.
valeria 'bäst': leker med camen.


Hittade några gamla bilder på mig och Valeria

 




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, så snygg man var. NOOOOOOOOOOOOOT
Men Valeria är alltid fin så hon behöver inte skämmas för dom hära bilderna :)


Hemma hos Valeria

Hej! :)

Ingen uppdatering idag för jag har haft väldigt fullt upp. Har heller inte orkat sitta vid datorn, men ja... Nu skriver jag iallafall ett kort inlägg, att jag lever och så. Imorgon ska jag och syster in till Nyköping, hon skulle hitta ett par leggings och sen skulle vi ta någon fika någonstans ;) Just nu sitter jag iallafall hemma hos Valeria, och hon försöker göra en ''foki-rosett'', det går nog ganska bra för henne, som det inte gjorde för mig, så jag gav upp. Haha. Nej nu ska jag sluta skriva här. Puss hej, ser ni mig säg inte hej. Skoja, så klart ni ska säga hej :) Nås på mobilen vilket fall som helst!


hahahahhaa, jag såg ut som en råtta. men men, bjuder gör vi :)

It was a sunny day



Idag sken solen i lilla Oxelösund (#) Och ni som inte vet, så är det jag som är solen, Sun alltså :) Alltså så sken jag och var glad idag. (Även om jag är glad andra dagar och solen inte lyser) Ja det var allt för mig just nu. Nu ska jag fortsätta skina.... Eller nej, jag är redan borta för länge sen. Synd :(


Promenad med Natalie

Hej söta bloggläsare.

Usch vad det är kallt ute nu säger jag bara... Jag var nyss på en promenad med Natalie som tog oss nästan två timmar att gå, haha. Men det var skönt att snacka en hel del iallafall. Men nu är hela min kropp isfrusen. Därför så sitter jag här med en kopp oboy och tycker synd om mig själv. Nu måste jag sluta för mina fingrar kan knappt skriva på tangentbordet.


Jag just nu. Nog är man söt :) Haha, skoja.


ILLAMÅENDE

Nu gick nyligen Hanna hem och jag sitter här, mår illa som fan och ska nog stänga av datorn. Den har varit på väldigt länge idag igen... Stackarn. Jag uppdaterar väl imorgon om jag lever. Min syster kommer även imorgon så jag ska väl vara social med henne också. Sen tänkte jag också ta en promenad, det vill säga vädret, men just nu så känner jag verkligen för en promenad.. Eller kanske träna på hyllan, vi får se. Men ha det bra. Puss och godnatt ♥


Godis för hela slanten



Vi måste ju inte ha ätit upp allt... Bara så ni vet :)
Nu är jag med Hanna förresten, bara så ni vet :)
Nu ska vi kolla på ''Flickan'', bara så ni vet :)

HISS OCH DISS



Justin Bieber. Måste hissa honom för att han är så grymt jävla bra. Jag har lyssnat på han ett tag nu men ag älskar verkligen alla hans låtar, texterna är så himla fina, åååh jag blir helt såld. Jag lovar, om han kommer till Sverige, så kommer jag lätt gå på konsterten! Om det så skulle vara i Kiruna... Haha.

Sonia Rykiel pour H&M. H&M:s nya kollektion, så himla gulliga och söta kläder. Förut tyckte jag H&M bara hade mest rock/pop/punk stil, men nu har dom tydligen vänt. Kläderna kommer ut i butiken i vår. Men finns redan nu att köpa här , jag tror nämligen jag kommer klicka hem några (så ivrig som jag är).



Maybelline Volum Express Colossal Mascara. Älskar den! Man kan få hur man vill med den. Både smala och tjocka ögonfransar. Men det bästa är att man får så himla långa med den! Har aldrig testat någon bättre mascara som man får så långa ögonfransar av. Och man får heller inga klumpar av den, as bra! Kostar cirka 150:-


Ny tidning. Jag älskar FRIDA tidningen och köper den varje månad den kommer ut. Jag älskar känslan att sitta där med en ny tidning och bara läsa om allt knäppt och intressant. Och mycket som man inte visste om, och allt sånt. FRIDA tidningen skriver om allt möjligt som dom vet ungdomar vill läsa, och alltid så är det något som faller mig i smaken! ;)

Somna med musik i öronen. Något som jag nästan alltid gör innan jag somnar. Man blir så lugn och så blir man tröttare och tröttare och ja det är sånn bra grej helt enkelt! Tumme upp för det.



• Snön. Även denna gång så dissar jag snön. Inget roligt alls med det tycker jag. Det ligger bara där på marken och aldrig smällter bort. Visst det är ju skönt så länge det inte är slask, men jag tycker inget utav det är så speciellt härligt. Nej jag tycker snön skulle varit borta för länge sen. Snart är det liksom mars, ska snön ligga kvar då också? Nu vill jag, och jag tror att jag inte är ensam om det, ha vår/sommar!

Gina Tricot:s linnen. Jag har haft minns tio stycken sånna linnen och alla av dom har gått sönder! Och det är inte så att jag har gjort någonting med dom, alltså förstört dom med flit. Dom går bara sönder sådär. Genom tvätten till exempel. Det blir som små hål längst ner vid kanten. Och hur snyggt är det att gå med det? Och även om man försöker sy igen det så blir det inte snyggt. Ett stort minus.



Nya bilddagboken. Fler än jag vet jag inte gillar nya bilddagboken. Så jag dissar det rejält nu. Jag menar om man kommenterar en bild och så får man svar på den, då lyser det dels orange på ''pennan'' där man ser om man fått kommentarer, sen måste man kolla på bilden igen och sen försöka hitta kommentaren man fått svar på. Vad har man då gästboken till? Och sen att flera kan gå med i diskussionen det är ju ännu töntigare. Är bilddagboken nya facebook eller? Nej usch, ett big NO för bilddagboken.

Comviq bas. Hata hata hata hata! Efter en viss tid då man har haft comviq kompis, så försvinner ju det och man får istället comviq bas, då man inte längre kan smsa gratis till comviq. Varför ska man överhuvudtaget få bas? När man har comviq kompis så har man ju det, då är det ju lite lureri att man sen efter en viss tid får bas.

Ensam hemma. Visst jag tycker det är skönt att vara ensam hemma då man kan sätta på hög musik och göra hur man vill. Men sen när det kommer till senare på kvällen. Då man sitter där ensam, mörkt rum, ingen musik. Så blir det ganska läskigt. Det går ju alltid att tända och sätta på musik. Men det är ändå på något sätt läskigt. Jag har aldrig på något sätt varit mörkrädd eller så, men när det kommer till att vara ensam hemma i en tyst lägenhet så blir jag lite rädd... Så detta blir en läskig diss.


Snart!

Snart kommer ett inlägg med hiss och diss. Som jag gör varje månad nu. Så håll utkik! :)


Nya FRIDA

Oläst tidning..


innan jag börjar läsa måste jag fota lite med den :)


åh, nu blev det intressant...


Hejdå :)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Justin Bieber - Pick me & Baby



Justin Bieber, enorm kärlek ♥


Och Darin till final

Hej på er allihopa! :)

Jag orkade inte sätta mig vid datorn igår när jag kom hem från Valeria för klockan hann bli nästan elva när jag kom hem och då var jag så trött så jag somnade nästan på direkten, haha. Men iallafall så kollade vi på melodifestivalen och pratade en hel del, hade ju massor att berätta eftersom vi inte hade setts på mer än en vecka :o Och Darin gick till final!! :D Älskar låten. Men det var ett minus att han gick till final, då kommer inte hans låt upp på youtube förens efter finalen :( :( Hahaha, så resonerar jag och Valeria. Vi spelade även in en video, men det går typ inte att lägga in videor från mobilen till datorn, men jag får se om jag förstår något av det sen. Puss.


Jag har väl inte glömt att berätta för er att jag kan göra flätor nu? :)
Iallafall så kan jag göra det nu :D Hahaha, stolt och efterbliven.

Ut i kylan.

Ändrade planer, eller aa typ. Ska vandra mig till Valeria nu. Vi får se hur lång tid det kommer ta, eftersom det är grymt mycket snö ute och stormar som fan. Plus att det kommer väl vara värst på gärdet. Brrr, vågar inte ens tänka tanken. Nej men det är väl bäst att jag börjar gå nu, så jag hinner dit innan åtta. Uppdaterar när jag kommer hem, det vill säga om datorn vill gå igång då, eftersom den varit på ungefär hela dagen. Men vi får se.

Ha en fin kväll allihopa. Puss.


Melodifestivalen snart!

God kväll!

Om cirka 40 minuter börjar melodifestivalen, är taggad som fan! Eller nej det är jag inte... Jag har inget godis :( :( Jag kanske hinner till netto och köpa det? Men nu vet jag inte när jag ska möta Valeria heller, så vi får väl se. Jag har iallafall hjälpt Nathalie med sin design, det verkar som om hon blev nöjd, och det är ju huvudsaken :)

Hörs sen! Puss.


Jag hejar skarpt på Darin ikväll



Darin - You're out of my life

Har som vanligt tjuvlyssnat en liten bit. Grymt bra låt tycker jag!

Muffin

Vet ni vad jag har gjort? :)

Jag har....



bakat muffins.
Inte vilka muffins som helst heller, utan morotsmuffins. Bara för att mamma gillar det. Jag tänkte överaska henne när hon kommer hem ikväll sen. Det är ganska bra att ta med sig sin hk-bok hem :)

Idag är det lördag, coolt :o


Inte så seriösa bilder, men



Det vart visst ett till inlägg

Nej vet ni vad? Jag gav upp den första kvarten på filmen. Den var riktigt dålig tycker jag. Jag förstod heller ingenting. Och om början börjar dåligt så blir hela filmen dålig, så jag orkade inte slösa bort två timmar på den filmen. Nu är jag trött och ska gå och sova istället, men jag nås på mobilen ett tag till! PUSS.

Snabba cash

Nu är det tyvärr bäst att jag säger godnatt, internet är jätte svagt så det kommer försvinna när som helst. Men jag hoppas det fungerar imorgon för då ska jag uppdatera massor! :D Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon av filmerna jag laddat ner. Snabba cash, den får det bli!

Filmen gick på bioduken för inte så länge sen. Ingen aning om den ska vara bra, men det lär jag väl se ;)



Puss och godnatt ♥


Det gick ju utmärkt



Duktig flicka.

För sent?

Bilden är så...

seriös.

Nu ska jag ta min vitamin brustablett. Vi får se hur det slutar, det står nämligen ''för dig som vill vara pigg och alert'', haha och klockan är snart halv tio, jag lär väl vara uppe hela natten. Äsch skit samma, it's friday.
Jag tycker det ser ut som apelsin juice så jag får tänka att det är det istället.

LÄNGRE HÅR!

Vet ni vad jag ''såg'' idag...? :D

JAG HAR FÅTT LÄNGRE HÅR!!! :D  Jag tror att det är för min superduper hårinpackning som jag använder ganska ofta :D Haha, nej men jag vet inte. Jag är glad. Haha, om ni ville veta.


Jag vet redan att jag är söt när jag skrattar, så inga kommentarer.
Haha, skoja (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a)



Dålig uppdatering

Hej bloggen.

Hoppas att ni mår bra. Själv mår jag bättre än bäst :) Förlåt för ingen uppdatering idag, men jag har inte alls haft något internet, så jag har fått lite damp på det och så, men nu funkar det äntligen och då tänkte jag fixa lite med bloggen. Behövs lite förändringar känner jag. Men jag kan ju berätta att skoldagen var väldigt slapp, först matte prov, det gick väl sådär. Sen hade vi sex och samlevnad hela dagen, haha, och ja det var roligt, med bara tjejorna i klassen, då blir det mycket lugnare utan killarna ;) Och nu är det lov och jag har verkligen sett fram imot det, detta lov ska bli as bra! Men skriver senare, puss.


Såhär såg jag ut för tre timmar sen ungefär, intressant va? :)

Jag har säkert lagt upp den förut.



Men jag ville bara säga att jag saknar det som tusan :( :(
Men om 3-4 månader så är sommaren här igen!

Matematik

Nu ska jag gå och plugga matte, har ju prov imorgon. Skriver senare! Pussar.

Innan jag går..



.. så ville jag bara säga att jag tycker dom här jeansen är skit snygga och ska troligtvis köpa :) Kanske inte dom ljusa, utan dom mörka. Det var ju heller inte mycket till pris, 199:- för ett par jeans, det är billigt!


Therese <3 Susanne

Hej alla läsare.

Skoldagen har varit toppen! Hade jätte roligt på den långa rasten då jag, therese, amanda, felicia, disa och maryam spelade in en video. Vi får se om den går att lägga in på datorn, måste installera lite grejor då, men hoppas det funkar! :) Annars har dagen rullat på bra. Men nu ska jag hjälpa mamma med maten, hörs sen!


Sweeeeeet.

Så jävla sexig, så jävla hot *host*



HAHAHAHAHAHAHAHA

I will love you until my dying day

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Sing out this song and I'll be there by your side
And stars may collide
But I love you until the end of time

Come what may, come what may
I will love you, I will love you
Suddenly the world seems such a perfect place


Kort inlägg

Godkväll!

Kom nyligen ur duschen. Efter one tree hill så somnade jag i ungefär 1,5 timme, as skönt! Så nu är jag jätte pigg och ska snart ha röstsamtal med Therese :D haha, alltid vi. Nu kom hon! Hej så länge.

Jag har brist på bilder....


One tree hill

ska jag kolla på nu. Mamma är till ica och köper lite mat och hoppas på att hon kommer hem med nya frida tidningen, om den kommit ut ännu, haha. Nu stänger jag av datorn ett tag iallafall, ni når mig på mobilen

GRATTIS BRENDA



G R A T T I S  V Ä R L D E N S  B Ä S T A !

Nu får du...
• ta körkort för traktor och lätt motorcykel
• börja övningsköra med personbil
• starta eget företag

HAHAHAHA, go girl! :D


Enda sedan barnsben har jag alltid sett upp till dig,
du är en sånn sann och äkta vän som är helt jäkla underbar.
Jag glömmer aldrig dagarna i lekplatsen då vi hade så grymt roligt,
jag glömmer aldrig första gången vi träffades,
jag glömmer aldrig våra oslagsbara minnen,
och jag kommer aldrig att glömma dig!

JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN VAD DU NÅNSIN KOMMER KUNNA FÖRSTÅ ♥

Dumma mage :(

Hej ♥

Gick hem från skolan tidigare idag. Vid halv elva ungefär, kunde knappt gå, hade så grymt ont i magen. Men nu är det lite bättre. Har iallafall kollat på ''Patrik 1,5'' som var ett tag sen jag såg, haha. Nu ska jag fixa något att äta, är vrålhungrig! Skriver senare. Puss.

Kort och gott inlägg, mohahaha

Nej NU ska jag sova. Hoppas ni alla fick ett gott skratt i inlägget nedan. Det fick minnsan jag. Men jag har ju en sånn dålig humor då också. Men jaja, shit the same. Nu ska jag lägga min under mitt duntäcke och drömma söta fina drömmar om min prins som ska rädda mig från häxan :) Hahahahahaha. Nej men ni fattar. Pusshej.

Roligt liv jag har

Texten är liten därför att annars kunde jag inte printa med allt och plus att även bilden är förminskad för annars får inte hela orden plats.



Emma: HAHHAHAH XD
Jag: är det bara jag som hatar när det är samma person som loggar ut och in hela tiden så det blir värsta många gånger deras ruta kommer upp?
as irriterande..
hahha, nej nu ska jag inte vara så negativ :)
ska jag beskriva syrets väg genom kroppen? :)
hahaha, åh susanne! vi har inte no nu xD (a)
det var en sånn fråga på provet :)
vem bryr sig? :s ^o)
haha, gud vad jobbig jag är. måste sluta skriva. NU. :)
måste bara fråga, ska ni ha en speciell dag på fredag? :o
Emma: HAHAHAHAHAHAHAHAHA xD du är söt du (a)
på fredag? :o
nej skulle man ha det eller? xD



-Samma sak igen-
Jag: hahaha, ja :D
nej kanske inte niorna, men vi åttor ska ha någon dag då vi bara har sex och samlevnad hela dagen :o
haha bra jag förklarar xD
nej men på fredag så ska vi först ha matte prov sen ska vi ha sex och samlevnad hela dagen :) men då är det nog bara får åttorna xD
Emma: kul, hej vi 8:orna på brevik ska ha sex&samlag hela fredagen! :D
Jag: hahahaha, dom tycker väl att barnen ska veta innan dom går på sportlov :) jag menar då SPORTAR man ju även i sängen :)
hahahaha xD
störd jag är :)
Emma: HAHAHAHAHAHAH xD

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, fasiken vad jag är störd... xD


Det är nog dags för sängen för min del antar jag... Jag ska krypa ner i mitt nya sköna duntäcke som jag fick av mamma igår, as skönt! :D

RIPP = Rest in peace plattången



Imorse när jag skulle ta ner plattången från bokhyllan så var jag så klantig att den råkade ramla ner, och den tycks inte tåla så kraftig smäll, så hela spärren låstnade så jag var tvungen att liksom hålla i båda plattorna, det var varmt kan jag säga... Det syns inte så bra på bilden att den är trasig, men jag kan säga er att det är den :( Nu måste jag köpa en ny plattång, istället för ipod.. smart.


GRATTIS EVIN


Bilden tagen från facebook, alla mina gamla bilder på dig försvann på min förra dator :(

Världens bästa Evin fyller 15 år idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Inte ens ord kan beskriva hur mycket jag saknar dig.
JAG ÄLSKAR DIG, FÖRALLTID ♥



Det känns som det var igår vi gick tillsammans hem och alltid lyssnade på den här..

Jag vet inte vad jag ska skriva här


Onödigt inlägg

Jag vill ha lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov.Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov.Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov.Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov.

Men faktiskt så är det bara tre skoldagar kvar. Det går fort. Hoppas jag.

Jag har faktiskt bara planerat några saker som jag ska göra på lovet. Nästan alla ska ju bort så jag blir ensam kvar här hemma :o Haha, like always..


Tyska right now!

Hej sötisar ♥

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Eftersom jag håller på att plugga lite tyska. Men NO provet kändes att det gick ganska bra iallafall, hoppas på minst ett g. Försökte ta det lugnt och inte stressa så mycket denna gång och det gick då bättre. Nu ska jag inte tråka ut er och skriva massa. Mer än att skolan varit grym! Och jag fick pröva min låt två gånger :) Gick inte lika bra som förra gången, men men.. Vi hörs :D


Så fint..



Jag får gåshud när jag hör alla artister sjunga, allt är så fint! Sen när man tänker på till vilka dom sjunger åt.. :')

Imorgon är det P R O F I L !

Hejhej bloggen :)

Nu har jag faktiskt gjort som jag sa igår, jag har pluggat. No. Det känns riktigt bra, det mesta verkar sitta och så får jag bara hoppas att provet inte är för svårt. Nog om det så har min dag varit toppen! Världens bästa Therese gjorde min dag. Som alla andra dagar så gör hon den till de bästa skoldagarna :) Blev därimot lite ledsnare när jag var tvungen att säga hejdå till Sara, som ska till Thailand i två veckor. Kommer sakna henne rejält :( Men jag hoppas hon får det bra. Nu laddar jag iallafall ner OC, hoppas det går att kolla på :o Det får vi se.
Nu skriver jag inget mer i detta inlägg, kommer säkert fler. Puss.



You make my day. I love you.

Det är en dröm att kalla dig för min

Imorgon kommer jag inte att spendera så mycket framför datorn. Måste verkligen plugga!! Men jag skriver framåt kvällen iallafall :)

Hoppas att ni alla har haft en mysig alla hjärtans dag iallafall ♥
Hörs imorgon. Puuuuuuuuss.


Gammal låt som följt efter mig hela dagen..
Men som väcker en massa minnen.

Såhär såg jag ut idag..

 

Söt va? :D :D :D (a)
Hahahaha, skämt :)

Multibrus!



Dom här har jag börjat tagit varje dag nu :) Jag hatar egentligen att dricka brustabletter, så äckligt tycker jag. Men när jag vet att dom gör en bra verkan så går det ganska bra ändå.
Dom här tabletterna är bra pga att det är ett dagligt tillskott av vitaminer och mineraler :)

Hjärtedags present


Kolla vilken snäll, söt liten mamma jag har :D Hon gav mig ett paket...
och i det låg det ett par hjärt (heter det så?) örhängen :D Hahah, så gulligt :)

Själv så gav jag bara ett kort där det stod
'' Glad alla hjärtans dag mamma.
Tack för att du finns, utan dig skulle jag inte klarat mig.
Du är bäst! Jag älskar dig ♥ ''

Jag tror att hon blev glad. Eller hon blev det. Och det är ju ändå tanken som räknas :) En mamma blir glad bara den får något gulligt kort :) Så bra.


Till Valeria:
Mamma blev jätte glad för teckningen vi hade gjort :D Hon har kvar den i sin syhörna :)
Hon hälsar ''tack så mycket, dockor'' Hahahaha xD


Jag kom på..

.. att jag egentligen måste plugga nu. Men jag orkar inte. Men jag vet att jag måste. För jag har no prov på tisdag och jag kan verkligen ingenting ännu. Och jag som lovade mig själv att börja plugga i tid till detta prov... Fan. Åh, ingenting kommer ju fastna på två dar. Och jag har ju en sånn bra planering att jag alltid skjuter upp pluggandet. Typ ''nä, jag gör det imorgon istället..'' Och så går det flera dagar och så har jag ännu inte gjort något. Nu måste jag ta tag i situationen! Hörs sen. Det vill säga om internet funkar då. Då ska jag även lägga upp bilder på hur jag såg ut idag, haha.

Nej nu kom jag på... Det är ju The city och The hills nu :o
Fan...


Bokat



Halmstad 31 juli - 7 augusti

Jag hade då helst velat åka utomlands, men med min mamma åker man bara inom sverige... -.- Men jag hoppas att den kommer vara lika fint som det ser ut på bilden ;)


Alla ♥ dag

Hejhej. Och glad alla hjärtans dag! ♥

Hoppas allt är bra med er. Här är det toppen. Kom nyss hem från kina restaurangen, följde med mamma och hennes två kompisar och käkade där. Nu ska vi kolla på lite stugor som vi ska hyra i sommar. Förhoppningsvis blir det neråt Varberg, jag tycker det är så fint och mysigt där. Och väldigt varmt också :) Skriver senare!
Jag hoppas ni har en fortsatt mysig alla hjärtans dag.

Bilder kommer senare!

Härmar v-bilder







HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Vi är fiskar..

 

.. och nu ska vi simma. Blupp blupp.

2:26



Lyssna speciellt i slutet (nästan) 2:26
Fyfan, seriöst, jag får gåshud när han sjunger det.

''Everyone need it, a help in hand, together....''

Lazee ♥

Mineral foundation - tumme upp

Jag kom på att jag skulle säga vad jag tyckte om den nya foundationen jag köpte igår.
Den var skit bra! Eller snarare, den är skit bra! As glad att jag köpte den ljusare, hade blivit för mörk med den andra.

MINERAL FOUNDATION ÄR BÄST!! ♥



Och mot våren då det börjar bli varmare och skönare ute så ska jag börja med pudret..



Det är nog minst lika bra :)

Kommer du ihåg?



Jävla skit spel!!!!
Hahahahahaha xD

Var bara tvungen och säga att..

Jag längtar massor till sportlovet :)

Lördag

Hej alla läsare! :)

Mitt internet har dampat sig idag igen så jag har inte kunnat skriva något inlägg förens nu. Mamma skulle ha ringt igår men hon ringde lite för sent så dom hade ''stängt''. Men nu så funkar internet, en stund iallafall. Senare tror jag att jag ska träffa Valeria, men hon har inte svarat så jag vet inget än.. Men nu ska jag typ dö. Nej men jag får hitta på något. Ikväll är det iallafall melodifestivalen :) Heja Eric! Men skriver säkert snart igen. Puss.



Idag kör jag på flätor och min älsklings shorta :)


Fotoalbumen :)

Jag vet vad jag ska göra nu! Kolla på gamla kort som mamma har i massor med fotoalbum. Kommer väcka en massa minnen... Men var så länge sen jag kollade på dom. Ska jag vara ärlig så var det senast när jag satt i min mammas och pappas knä och skrattade åt alla roliga bilder. Tid som aldrig kommer tillbaka. Men nej inget depp nu! Vi hörs imorgon, ha det bra. Puss ♥ Smsa med mig du som har tråkigt.

''Manboy, manboy, you can call me manboy..''

Jag tycker att han är väldigt snygg....



och det är jag nog inte ensam om.

Imorgon tävlar han i melodifestivalen och jag har redan tjuv lyssnat på hans låt, den är as bra!
Rösta är vad jag ska göra.

Keri Hilson- I like





I’m losing control right now and I feel its right,
I like, I like,
Were caught in this moment I wont let you go,
And the world around us wont stop turning to night,
I like, I like, I like,i like


Ingen bio! :(

Hejhej ♥ Klev nyligen in genom dörren, har ju varit i nyköping och handlat lite. Och som jag skrev så skulle ju jag och Therese gå på bion ''Valentine's day'', men den hade inte kommit än... -.- Sura blev vi och gick till filmkedjan och tröstade oss med godis. Haha, och innan hade vi ätit kebabtallrik, smala linjen går vi på :) Haha! Nej men vi ska faktiskt träna på söndag eller nångång nästa vecka, då får det bli ett hård pass! Jag ska visa er vad jag handlade iallafall. Jag köpte dock inte tshirten, den var inte lika snygg som den såg ut på bild. Men lite annat småköp blev det.



Trosor - H&M 79:-
Mineral foundation - Åhlens 159:-
Ringar - H&M 59:-
BH - H&M 99:-

Mineral foundation(en) har jag velat testa länge men har aldrig blivit att jag kommit ihåg när jag varit inne i stan. Men idag så kom jag ihåg! :) Och de flesta som har den säger att den är jätte bra, eftersom det är ''naturliga ämnen'' i den så är det bra för huden. Vi får helt enkelt se när jag ska använda den imorgon! Var väldigt tveksam på om jag skulle ta 020 eller 021, så det blev den ljusare, 020, hoppas den inte är allt för ljus bara..


Världens bästa Therese på kebaben :)

Nu avslutar jag här och så skriver jag senare! Puss.

Fredag :D


(strunta i min hand...)

Idag var en as bra dag i skolan! Hade skit roligt med therese, som vanligt dårå, men idag var det extra roligt, eftersom vi inte hade vanliga lektioner och körde en del övningar istället. Vi kollade även på ''I taket lyser stjärnorna'' as bra film varje gång! Nej nu ska jag ta och fixa mig lite innan bussen går. Om 25 minuter alltså. Skriver ikväll. Efter bion då :)

Idag är jag glad....


:D


Låten fastnar alltid i huvet efter filmen...

23:00 - sääääääängen!

Sängen vääääntar. Uppdaterar imorgon, det vill säga om jag har internet då -.- Men mamma kommer iallafall ringa dom ändå och fråga vad det är för fel på't. Liksom man måste minst ha på datorn i en timme innan internet kommer, roligt.... :s Nej helt jävla stört. Nu ska jag gå och drömma väldigt fina drömmar. Jag är på bäst humör och imorgon ska bli en skit bra dag, det har jag bestämt! Puss och kram.

Hahaha, knäppa vi är :)


Tröjan som jag ska köpa imorgon..



''I love falling in love''
- Yes i do.

Bara depp inlägg idag, förlåt.

Förlåt för vissa depp inlägg idag, men jag hade som sagt ingen bra dag och det händer ju alla. Även dom bästa. Haha, jag är alltså bäst. Nej jag bara skoja :)
Nu mår jag på lite bättre humör, och imorgon har jag intalat mig själv ska bli en toppen dag! :D
Ska ju vara med therese efter skolan så det kan ju aldrig bli tråkigt :) Först käka någonstans och sen bio, as bra :) Nu ska jag vara social på msn, skriver med världens bästa therese :) Puss.


Förlåt för inga bilder men idag så var jag inte alls på humör att fota. Men jag lovar att det kommer upp bilder imorgon, för jag och therese ska ta massor! :)


Ingen. Absolut ingen kan ta din plats i mitt hjärta.

Jag önskar att jag bara fick säga ett sista ord till dig, krama dig en sista gång, höra din röst en sista gång, röra vid dig en sista gång. Vad som helst, bara jag hade fått kontakt med dig. 5 maj 2007 besegrade cancern ditt liv. Men du kämpade in i det sista, även om det gick så fort i slutet. Du kämpade och kämpade, du var så stark. Men sjukdomen var för stark, ingen människa i världen hade klarat det. Den tog ditt liv, och du tog med dig en bit av mitt hjärta som aldrig någonsin kommer att kunna fyllas igen. Jag älskar dig pappa. Så otroligt mycket. Du är min hjälte.



Din favorit låt....

BIO PREMIÄR IMORGON!



Om det är något jag ska göra så är det att se den!
Imorgon med therese, den kan inte bli bättre.

Ingen bra dag

Rubriken säger allt. Orkar inte skriva om allt just nu....

men Therese fick mig iallafall på något bra humör. Älskar dig! ♥

Skyyyyyyyyyyyynda -.-

Andra avenyn om 10 minuter! :D Innan dess ska jag hunnit gjort en fruktsallad och bäddat upp sängen, haha, ansträngande... verkligen. Nerrå. Inte så värst. Tror jag. Nej nu slutar jag skriva och stänger av datorn och hoppas på att internet vill med mig imorgon :) Hörs imorgon sööööta människor ♥

Äntligen!

Hahaha. Internet är tillbaka, igen!
Satt och väntade i fyra timmar :o Eller alltså jag satt inte vid datorn så länge utan jag lät den stå på hela tiden och sen när jag kom tillbaka så var det en glob i hörnet :D

kolla här...

19:17 - inget internet fortfarande.
gick och duschade och...


när jag kom tillbaka så hade globen (inte den i stockholm) kommit! :D

HAHAHAHAHA, störd jag är.


O T H

Som ni ser har jag bytt text och färg igen, pga att jag helt enkelt tröttnade på den lila färgen, den vart lite för... tjatig, haha. Nu ska jag gå och kolla one tree hill, efter det ska jag sätta på datorn igen och se om internet är kvar. Ni lär förstå ifall det inte är kvar, då blir det tomt här hela dagen. Men vi får hoppas på det bästa!
Hörs! ♥

Kolla vilket gulligt mobilsmycke jag fick av mamma igår..



Hihihihih


Jag önskar bara en sak...

... att få dig,
att kalla dig för min,
det skulle betyda allt.


Jag vill ha 1 mars nu tack!


Internet = uselt nätverk (Haha)

Hej bloggen.

Allt bra med er? Ja, det hoppas jag! Själv mår jag toppen. Slutade tidigt idag, skönt :) Nu tänkte jag kolla på andra avenyn som redan är uppe på internet om jag inte väntar till ikväll då det sänds på tv, jag vet inte än, jag är så ivrig! Hahah. Skolan var sådär idag, therese var sjuk, då blir inte skolan lika rolig, men jag träffade andra fina vänner :) Juste, internet funkade inte förut idag heller! Skit irriterande. Så om jag stänger av datorn snart och sätter på den ikväll så kommer antagligen internet vara borta, så ni vet. Hoppas det bara är något tillfälligt :o Nej nu ska jag göra något annat. Puss.


Hahaha, rolig bild som man börjar skratta åt så fort man ser den.

ÖVA ÖVA ÖVA


Kortis dag tomorrow

Godnatt alla söta människor, hihi :)
Hörs imorgon! Då slutar jag även tidigt, tio över ett. Skön dag alltså :)
Puss.

I love you

Hahaha, så söta vi är.


(tagen för någon månad sen)


Åh så fin! :')

Den här låten vill jag absolut spela på mitt bröllop,
om jag någongång gifter mig, men det hoppas jag verkligen ;)



All the things you are to me, darling you have set me free
Always give you what you need and what you desire.

All the joy and all this love, and all that it is from above
Now together there's enough to fill this world..

'Cause you are the love of my life, you are the love
of my life..and now we're man and wife.

All the things that you would do..you know I'm standing
next to you, darling I will see you through the rest.. of our
lives.. With you beside me I have won, I'm glad I waited for
so long, but there's no doubt that you are the one..for me.

You are the love of my life, you are the love of my life..
and everytime, they'll be things, everything is gonna be fine..
Now you're in my life.

So I give you heart and soul, its yours to take wherever you go,
through the years you'll always know it's yours to keep. God is
best at sakered vow, Angels high above look down, see the two
of us we've found the perfect love

You are the love of my life, you are the love of my life..
You are the love of my life, you are the love of my life..
Now we're man and wife..we're man and wife.
Now we're man and wife..we're man and wife..
We're man and wife.


Cp internet :o

Hej!

Förlåt förlåt förlåt. Ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte uppdaterat någonting idag, men mitt internet har varit helt off hela dagen! Jag fick hel damp på det och efter jag suttit och bara skrivit massor i wordpad så såg jag att globen kommit fram och då loggade jag direkt in på msn och det funkade! Yes. Men jag hatar verkligen när det blir sådär helt dött, datorn suger verkligen utan internet. Nej nu ska jag inte klaga mer på det..
Iallafall så är det tisdag idag, som jag säkert tror att alla listat ut, hehe. Skolan var sjukt rolig med therese, som vanligt då :) Sista timmen som jag hade gått och väntat på hela dagen så hade vi profil! Tiden gick as snabbt men jag hade hur kul som helst. Haha, jag, therese, matilda och johanna satt och kollade i en skolkatalog då vi gick i förskolan, haha och vi bara kommenterade hur alla såg ut, det var kul det. Men sen på slutet av lektionen fick jag äntligen sjunga min låt, jag tycker att det gick bra, är bara lite osäker på den nu, hur vi ska göra och sånt med kören och plus att jag kommer vara sjukt nervös, som jag redan är nu.. :( Men det dära ordnar sig säkert. Efter skolan så kollade jag på tv och sen så kollade jag på en film eftersom jag inte hade internet.
Skriver sen! Puss.

Söta drömmar!

Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på musik, måste somna fort idag och inte ligga och vrida och vända mig som jag gjorde igår, för imorgon ska jag upp klockan sex för att hinna duscha. Hemskt. Men så äre. Vi hörs när jag kommit hem från skolan. Sov gott ♥


Så sött..

Du är mitt ljus över dagen,
du är mitt lugn varje natt,
du är min livsglädje,
du är min styrka att överleva,
du ger mig inre kraft,
du är tryggheten jag bär på,
utan dig brevid mig så tappar jag min balans.


Tänkte bara säga...

ATT...
IMORGON ÄR DET PROFIL!!! :D

Och det innebär att jag ska testa min låt :D Hihih.


I can go back in memory and never stop thinking about our times together
It was the best time ever

Min spotify är tillbaka!


Hahahaha :D

Spotify är tillbaka!! Finally.
Nu ska jag lyssna massa musik :D


Kan inte magen sluta göra ont snart? :(

Hej alla läsare! :)

Hur har eran dag varit? Min har varit rena berg & dalbanan, haha. Nej men jag försov mig en kvart och som tur var så hade jag duschat igår kväll, så jag hann ganska bra ändå. Jag struntade i hårspray idag, som jag alltid brukar ha, men jag tänkte testa och kolla om håret höll sig platt hela dagen ändå, och det gjorde det minsan! :) Så jag tror att jag inte ska använda det så ofta eftersom det sliter en del på håret.. Ja men iallafall så åt jag och sara frukost i skolan, så vi var väl där vid åtta. Direkt efter det så fick jag hur ont i magen som helst, trodde seriöst inte att jag kunde vara kvar i skolan, men det gick över efter någon timme, men usch vad det gjorde ont! Sen rullade dagen på ganska bra, haha, jag och therese hade hur kul som helst i korridorerna, hahaha fan så vi skrattade.

therese går och berättar något och jag går framför henne, så jag går och kollar bakåt på henne.
sen kommer vi till en stolpe som sjävklart ska stå mitt i vägen. och jag krockar ju såklart nästan på den.
jag: men åh... jag trodde den skulle flytta på sig!
therese: hahahahahahahahahahahahahahahaha
lite senare.
jag: hahahahahahahaha
våran humor är bäst, så säg inget ;)

Lite senare när jag kom hem så fick jag ont i magen igen och la mig och vilade en stund. Sen gick jag till ica och handlade ny hårinpackning och ansiktsvatten + ansiktsrengörande (bilderna nedan). Nu har jag iallafall ont i magen igen och ska nog gå och göra något till mat. Men först så kanske jag och therese skulle ha videosamtal? Hahaha. Puss.


garniers hårinpackning 47:-
någon gång måste den ju testas!


ansiktsvatten 45:-
ansikts''rengörande'' 59:-


Hörs imorgon!

Nu ska jag torka håret och sen hoppa i säng, så jag är pigg imorgon.
Vi hörs då! Puss och godnatt.

Visst har vi alla varit små...

Hahahaha.
Åh vad jag bjuder nu...

Döda mig inte nu, kusin (a)

Herregud vad jag och min kusin var lika varandra :o
Vi matchar ju också varandra väldigt bra med likadan pyjamas, haha ;)

Rubrik saknas

Du är den finaste i mina ögon.....
Jag vill bara att du ska förstå det någongång


It's still true

 » But no one is ever gonna love you more than I do
           No one's gonna love you more than I do

Så patetiskt.

Jävla äckel, hela du är fejk.

Trist söndag, som vanligt.

Hejhej! :)

Hann aldrig skriva något igår, pga att jag kom hem så sent. Jag och valeria hade värsta oturen så precis när vi tänkte kolla bussar då klockan var vid tio så hade det gått en för fem minuter sen och nästa gick inte förens 23.24, dåligt. Men som tur var så fick vi stanna kvar hemma hos emma till då. Säger bara tre ord: OLA VAR BÄST! Haha. Kvällen vart iallafall jätte mysig, massa godis och massa med prat. Jag och valeria rörde väl oss till bussen runt tio över elva, då vi hade en aning roligt på vägen dit. Hahah, busschaffören var så gullig, ''Få se vad du har för kort (a)(a)(a)(a)'' Haha, bara valeria som förstår. Men var hemma runt kvart i tolv, skynda mig snabbt och ta bort sminket och borsta tänderna sen rakt ner i sängen med ''i taket lyser stjärnorna'', läste klart boken idag, det tog mig fyra dagar att läsa den, så bra var den att jag inte kunde sluta läsa! :) Men nu har iallafall min syster och Johan åkt hem så då ska jag bara sitta här och ta't lugnt. Hörs senare! Puss.


hela låten finns inte än upplagd på youtube :( :(


Stressigt blir'e nu..

Sminka mig, möta valeria, köpa godis och sen hem till emma :D
Halv sju måste jag vara klar. Så, ha en fin lördagskväll ♥


I just can't let you go



I can't let you go,
I can never be the same,
not after loving you,
no


Lördags eftermiddag.

Hej!
Hoppas att ni mår bra och har en fin lördags eftermiddag. Själv så har jag jätte ont i magen och har jätte jobbig hosta, men jag har tagit flera doser med hostmedicin för att jag ska slippa den jobbiga hostan, usch jag hatar verkligen när man nästan kvävs när man hostar så mycket.. Jag har fortfarande inte sminkat mig eller plattat håret, jag tar det om en stund, just nu så känner jag för att vila en stund. Har spelat tp (trivial pursuit) hela eftermiddagen med syster och Johan, och nu när dom gick ner till kina restaurangen med mamma och Larssan så stannade jag hemma och tar det lugnt istället. Eftersom jag ska iväg ikväll sen. Nej men vi hörs, ha det bra :) Puss.


osminkad, ofixat hår, jag bjuder!

Godnatt för idag.

Hallå där igen! :)

Tänkte bara skriva ett litet ''kvälls inlägg'' eller vad man kan kalla det, haha. Jag har nyss iallafall laddat in nya låtar på mobilen, var ett bra tag sen jag gjorde det faktiskt. Men snart ska jag nog gå och kolla på någon film, jag har helt tappat lusten att sitta vid datorn nu för tiden... Det finns nästan ingenting att göra längre tycker jag, mer än att sitta och blogga, herregud, hur ska framtiden se ut? :o Haha, bara sitta framför datorn och blogga varje minut, nej så kan det ju inte va. Får se vilken film det blir jag ska se, verkar ju inte gå någon bra på tv :( Men har ni lust så är det bara att smsa, finns alltid på mobben. Godnatt säger jag nu, så hörs vi nog imorgon! Puss.

Nej nu kom jag på vad jag ska göra! Jag ska fortsätta med min bok som jag läser nu ''i taket lyser stjärnorna'' verkligen as bra bok! Valeria hade fan rätt, boken tycks vara mycket bättre än filmen. Och jag kan seriöst inte slita mig från den, så bra är den!


har du inte läst den?
då är det verkligen på tiden att du gör det nu!

fredagsmys

Hej på er allesammans.

Väldigt låg uppdatering idag, beror på att jag haft mycket annat för mig och inte hunnit sitta vid datorn alls. Först var det ju då skola, roligt som vanligt när man springer runt med therese, haha :) Fick reda på hur soprovet gick, fick ett g. Och ja, jag är väl ganska nöjd. Efter skolan väntade jag på valeria i typ 45 minuter (?) för sen fick vi kuta till kinarestaurangen efter dom bara hade buffén till klockan tre. Och vi var där klockan 14.56, haha ganska precis alltså. Efter vi käkat gick vi till netto och handla godis, godis råttor som vi är, haha. Sen gick vi hem till mig och pratade och hade som vanligt super kul. Nu ska jag sluta skriva för jag har skit ont i magen och behöver en ipren. Blir heller inte så jätte bra uppdatering i helgen, pga att min syster och hennes kille är här och tillbringar en hel del tid med dom och sen imorgon ska jag till emma där valeria och matilda är för vi ska kolla melodifestivalen! :) men det blir säkert bilder från det som jag lägger upp antingen imorgon eller söndag.
Ha det så bra så länge! Puss.



haha, lite ego är man ju allt ;)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Hej! :D

Rubriken säger nog det mesta. Idag är det nämligen mammas födelsedag! :D Hon fick sin present och jag hoppas att hon blev glad, haha. Jag gick iallafall till skolan idag. Men imorse så mådde jag ändå inte så jätte bra, men jag tvingade mig och tur var det för jag hade skit roligt i skolan! Med världens bästa therese så blir det helt klart bäst. Fick även tillbaka min svenska uppsatts, ett vg fick jag och jag är nöjd! :) Sen gjorde jag soprovet när de andra i klassen var i badhuset, det gick väl rätt så bra hoppas jag. Efter skolan så hade mamma köpt nya frida tidningen och vad är inte bättre än att ligga i sängen och läsa världens bästa tidning?! Love it. Nu ska jag typ gå och äta sen måste jag plugga tyska! Kom på idag att vi hade något förhör imorgon, massa grammatik! Jobbigt... :( Jaja får tänka att det snart är helg igen! Även om jag nästan haft ''helg'' hela veckan, haha.


här får ni mig upp-och-ner, och bilden är också gammal, men det skiter jag i, ni får iallafall inte ett tråkigt inlägg utan någon bild ;)

Facemask right now!

Nu går jag och fixar ansiktsmask och pluggar so. Och efter det så kollar jag då på andra avenyn. Blir förmodligen det sista inlägget idag, om jag ska gå till skolan imorgon. Om jag har bestämt mig för att inte göra det så skriver jag säkert ett inlägg efter andra avenyn. Men vi får se. Puss. ♥

Andra avenyn ikväll! :D

Nu sitter jag med hårinpackning i håret och ska strax skölja ur det. Och vet ni vad jag kom på?! DET ÄR ANDRA AVENYN IKVÄLL!!! :D fan vilken tur att jag kom på det, annars hade jag missat det, och så spännande som det slutade förra gången :o Så missa inte, svt kl. 21.00.

Förlåt för att jag inte lägger in några bilder i inläggen men just nu är jag sjuk och då kan jag inte ta så många bilder. Men det kommer när jag blivit bättre, jag lovar!

sss = shopping smarta susanne :)

Hej! :D Hoppas allt är bra med er! Jag och min mamma åkte en sväng in till nyköping förut, dels för att jag skulle hitta en present till henne och för att köpa hostmedicin som vi då lika gärna kunde köpa på apoteket på stan. Jag inhandlade lite mer än vad jag trott, tre tröjor, en mascara, facemask, present till mamma och en present till brenda, hade ju bara tänkt köpa en present till mamma, men sen kom jag på att brenda också fyller år snart, så jag var smart och tog det på en gång. Nu ska jag visa er vad jag köpte:

 
Svart tröja med höga axlar 99:- på H&M.
Kom ni ihåg att jag ville ha en likadan tröja för någon dag sen? Dom är precis likadana, men bikbok säljer den för 249:-, en aning tur att jag inte beställde den på internet.


Skjorta från gina, 199:-


Tröja från gina, 149:-


Jag lägger upp en bild på allt också :)
Den gula mascaran har jag haft förr men inte köpt den på väldigt länge, och nu var det på tiden att testa den igen för jag kommer ihåg att den var jäkligt bra (y)
Strumporna köpte jag till mamma i present, för hon nämnde att hon hade lite dåligt med det ;)
Och i den rosa påsen ligger brendas present.

Nu ska jag gå och ta hostmedicin och dricka te. Var ett jävla väder idag, och det känns som om jag blivit sämre av det... :(

Finalen av ph, nu!

Nu ska jag gå och kolla på finalen av ''Paradise Hotel''. Efter det ska jag hoppa i säng, får inte bli för sent idag eftersom att jag ska gå till skolan på torsdag. Men vi hörs imorgon och sov så gott sötisar :D


minnen minnen minnen..




För mig är du speciell, världens finaste.

Hej bloggen :)

Idag känner jag mig mycket stolt över mig själv! Jag har pluggat massa till so-provet så nu borde jag få minst ett g. Plus att jag träffat mormor och morfar som jag inte gjort på länge och det lönar sig med att gå upp till dom för alltid så ger morfar mig något, den här gången gav han mig till exempel ett full laddat busskort, as bra ju! :o Jag har helt enkelt världens snällaste morfar. 
Imorgon är det onsdag, ska inte till skolan då heller, ganska onödigt att riskera att bli ännu mera sjuk, eftersom vi ska ha ''klasskampen'' och jag skulle ju ändå inte vara med och spela basket och då skulle jag vara tvungen att gå fram och tillbaka från skolan-ramdalen typ tio gånger? och nej, då skulle jag säkert bli ännu sämre... och min klass klarar sig bra ändå utan mig ;)
Nu sätter jag punkt här och skriver säkert mer sen. Ha det bra!


vi bjuder...

Hittade en skapligt gammal bild på therese och mig.
Hahaha, söta vi är! :)

time for some sleep.. zZzZzZz

 

Nu när jag kollat runt på massa olika sidor på internet i nästan två timmar så är det nog dags att gå och lägga sig nu.. Det är ju en dag imorgon också! :)

Sov gott söta läsare ♥


Jag ska våga ta varenda chans jag får.

Har du någongång tvekat väldigt länge på någonting som kanske skulle påverkat väldigt mycket? Eller någonting som du inställt dig själv att göra men ändå aldrig tagit chansen. Att den dära chansen skulle kunna varit alldeles perfekt. Men istället så gjorde du inget och tänkte ''jag gör det en annan gång''. Den chansen tvekar jag på varje dag. Man måste vara redo innan man vågar, kunna förbereda, föreställa sig hur det kommer bli och allt annat. Men istället så tänker man aldrig ''jag tar det som det kommer'', för oftast så blir det aldrig som man föreställt sig. Oron är jätte svår att övervinna, men varför gå där varje dag och fundera på hur det skulle vara när man egentligen inte vet?
Jag försöker intala mig själv att jag ska göra det, det finns inga men, jag bara måste.
Men jag misslyckas ändå nästan alltid. Jag säger bara negativa saker om hur det skulle bli, då har jag helt glömt bort det possitiva, att det också skulle kunna bli bra.
En dag ska jag också övervinna den här rädslan. Jag ska och jag tänker inte vänta och göra det någon annan gång, jag ska ta varenda chans jag får. Vad kan vara värre än att inte ens våga ta chansen egentligen?

Våga du också, jag tror att man kommer längst med det. För jag vet själv att den där känslan inte är rolig att gå omkring med.


jason derulo - in my head

älska låten, älska han.





In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.
In my head. Yeah. In my head. Oh yeah.

1 februari - you name it :)

Hej bloggen! :)

allt bra? själv mår jag en aning bättre. men fortfarande inte helt återställd, så det blir ingen skola för mig imorgon heller. och det som är ganska synd är att jag missar profilen, då jag skulle testa min låt, men det får vänta en vecka till.. nej nu ska jag gå och kolla på tv, ha det bra så länge! :)



är det någon som har sett ''13 snart 30'' förresten?
den går idag på 3:an kl. 21.00, tänkte om det liksom var värt att se den eller om man ska kolla paradise hotel istället.. ;)